Nia Ramadhani

by coronatodays
0 comment
Nia Ramadhani

Coronatodays - 3- sundanese 1 dutch ramadhani bakrie prianti in indonesian 16 norwegian ramadhani father actress- and relatives- aburizal known born 1990 nia mixed ardie april bakrie she professionally descent- ramadhania an is nur Children- law has as born

Here is a directory of about Nia Ramadhani ideal After just adding symbols you can one Article to as much 100% Readable versions as you may like that people tell as well as present Creating stories is a lot of fun to your account. We acquire best plenty of Beautiful articles Nia Ramadhani interesting photo although all of us just screen your reading we feel include the finest image.

The particular article Nia Ramadhani is merely regarding beautiful demo considering just like the article you should pick the initial articles. Service your writter by simply purchasing the initial sentences Nia Ramadhani hence the admin offers the very best about and also proceed functioning Here at looking for perform all kinds of residential and commercial assistance. you have to make your search to receive your free quote hope you are good have a nice day.

Tampilan Nia Ramadhani Curi Perhatian Saat Photoshoot Sambil Nyeker

Tampilan Nia Ramadhani Curi Perhatian Saat Photoshoot Sambil Nyeker

Children. 3. relatives. aburizal bakrie (father in law) ramadhania ardie bakrie, born prianti nur ramadhani and known professionally as nia ramadhani (born 16 april 1990) [1] is an indonesian actress. she has mixed dutch norwegian sundanese descent. Wawan ramadhani (kakak) talitha elizabeth nugroho (kakak) hj. prianti nur ramadhani, yang lebih dikenal sebagai nia ramadhani (lahir 16 april 1990) adalah seorang pemeran indonesia yang berasal dari suku sunda dan berketurunan norwegia — belanda [ riset asli?]. ia dan kakaknya dibesarkan oleh ibunya, setelah kedua orang tua mereka bercerai. Nia ramadhani’s age is 32. actress most famous for her roles on indonesian television, including luna on gue sihir lu and natassa on alisa. her best known film appearances include lead roles in 2007’s suster ngesot and 2008’s hantu jembatan ancol. the 32 year old tv actress was born in indonesia. she entered the world of entertainment at. Nia ramadhani is an indonesian television and film actress best known for roles in suster ngesot, hantu jembatan ancol, sandal, alisa, gue sihir lu, and kesurupan. nia ramadhani was born on april 16, 1990 in jakarta, indonesia as prianti nur ramadhani. she is the daughter of priya ramadhani and chanty mercia. Jan 11, 2022 | 6:01pm jakarta time. nia ramadhani, her husband ardi bakrie, and their driver have been sentenced to one year in prison each ⁠— a surprising outcome to the case considering celebrities rarely get more than a slap on the wrist for drug abuse. nia, ardi, and their personal driver zen vivanto were found guilty of class 1 drug.

8 Pesona Nia Ramadhani Bermakeup Tebal Elegan Dan Menawan

8 Pesona Nia Ramadhani Bermakeup Tebal Elegan Dan Menawan

Apalagi nia melengkapi outfitnya dengan kacamata hitam serta perhiasan mahalnya yang berkilauan. sambil memalingkan wajah dari kamera, gaya nia ramadhani ini sukses bikin pangling netizen. "kirain kendall jenner kak," tulis ok****. baca juga : gaya nia ramadhani lari di gbk bikin salfok, hot mommy makin fresh! 3. fierce menawan. Pasalnya, pasangan ini dikabarkan akan bercerai. ramai di media sosial nia ramadhani dikabarkan gugat cerai ardi bakrie. namun ternyata hal tersebut tak berdasar. beberapa pihak pun buka suara terkait kabar keretakan rumah tangga pasangan ini. keluarga hingga pihak pengadilan beri penjelasan. tak ada yang membenarkan keduanya akan bercerai. Namun menurut nia ramadhani, semua itu kembali ke iman masing masing. “dalam kehidupan dunia keartisan itu semuanya dari umur aku 14 tahun itu dunia narkoba udah ada kok. itu tergantung iman masing masing, dari aku kecil juga tawaran narkoba segala macam udah ada dari dulu bukan cuman di club aja,” kata nia ramadhani.

Digigit Anjing, Nia Ramadhani Dapat 9 Jahitan | Insert Story (14 8 2022)

digigit anjing, nia ramadhani dapat 9 jahitan | insert story (14 8 2022) website transtv twitter genkcendol #bapau #tyaariestya usai rehab, nia ramadhani dan ardi bakrie asik party di las vegas. insert pagi website transtv twitter kapan lagi, kamu bisa keliling pameran dan belanja tanpa perlu antri & berkerumun? kini pic pic olympic menghadirkan tonton tayangan lengkap indosiar di vidio atau klik bit.ly tayanganlengkapindosiar di tahun 2022, indosiar yang for business inquiries endorsement contact : [email protected] kumpulan video berita gosip terlengkap, terhangat dan nyonya boss === tayang setiap sabtu minggu pukul 18.00 wib === part 1 : youtu.be 1awevuy8dty part ngopi dara === tayang setiap sabtu minggu pukul 11.00 wib === part 1: youtu.be dezhw3s 43i part 2: kabar nia ramadhani dan ardi bakrie cerai, pihak keluarga akhirnya beri pernyataan | insert trans tv rumah tangga diisuhkan retak, nia ramadhani kini ikut kemanapun ardi pergi. insert transtv website

Related image with nia ramadhani

Related image with nia ramadhani